Zurzir ‎– Triunfo Da Vontade (2013)

1391098480_zurzir-triunfo-da-vontade-1

Brazilská RAC banda zvaná Zunzir, pocházející z Rio Grande do Sul , vydává své další album Triunfo Da Vontade, tentokrát pod Wewelsburg Records, v Limitované edici 500 kopií.,

01. Triunfo Da Vontade
02. Desbravadores
03. Dias Vermelhos
04. Perseveranca
05. Rainha
06. Juizo Final
07. Mario Machado
08. Time Bomb
09. Sempre Em Frente
10 A Voz Da Razao

 Diskografie

2001 – Resistencia
2005 – Battle Voice
2011 – Blood, Glory And Race
2013 – Triunfo Da Vontade

2012 – Zurzir & Triskel – The Same Blood – The Same Race

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *