Titkolt Ellenállás – Tobb Mint Zene (2013) + diskografie

01. Ősi föld (06:15)1390300446_front
02. Figyelmeztetés nélkül (03:06)
03. Figyelj! (02:47)
04. A győzelem napja (03:29)
05. USA (01:56)
06. Az én keresztem (04:06)
07. Hoth páncélosai (04:16)
08. A Pesti Srácok (04:14)
09. Magyar sors (03:39)
10. Cserkásszi katlan (03:16)
11. Romokban… (03:03)
12. Két évtized (03:59)
13. Legyen erőd! (04:20)
14. Nem hittem volna (04:49)
15. 06.10.23 (03:45)
16. Iránytű (03:06)
17. Élet menete (03:30)
18. Minden az övék (03:57)
19. A pénz istene (03:34)
20. Titkolt sztori (04:38)

Maďarská RAC / Metal kapela Titkolt Ellenállás vydala pod Titkolt Records své další album Több Mint Zene.

RAC / Metal Band from Hungary Titkolt Ellenállás issued another album Több Mint Zene by Titkolt Records label.

Diskografie / Discography:

1997 – A „Hatalom“ Emberei ‎
2001 – Feltámadás
2005 – Velünk Vagy Ellenünk ‎
2005 – Így Létezem
2006 – Gyanús Dolgok
2007 – Mindent Vissza! Forro A Levego
2008 – A Hatalom Emberei ‎
2008 – Még Mindig Ugyanaz ‎
2010 – A Harc Folytatódik
2011 – 18

2004 – Tribute to Skrewdriver vol.1
2005 – Live In Hungary (Titkolt Ellenállás, Woden, Vérszerződés) Véres Kard
2005 – I.S.D. Memorial 2005 – Live in Krtetice
2006 – Flags Of Victory – Volume 1 ‎(Odal, Fehér Törvény, Titkolt Ellenállás)
2007 – Az Első Csapás – (Fehér Törvény, Titkolt Ellenállás)
2007 – Sons of Europe Side by Side (Live in Hungary)
2012 – Tribute to Archivum

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ILSRUDe0xOs]

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *