Komakolonne – Ode an den suff (2013)

Komakolonne - Ode an den Suff 01Přicházejí se svojí již pátou plnohodnotnou plackou „Ode an den suff“. Projekt Jense (Sturmwehr) se nese v duchu svižnéno fotbalo-pivního rocku :o). Album plné chytlavých melodických písní a hlavně charakteristický zpěv ho dělá velmi poslouchatelným…

  • 01 – Die Elite
  • 02 – Schenkt ihn ein den Alk…
  • 03 – Ein schцner Tag
  • 04 – Dschungelgirll
  • 05 – Ode an den Suff
  • 06 – Olaf der Wikinger
  • 07 – Geheiligter Bund
  • 08 – Whiskey im Glas
  • 09 – Nicht fair
  • 10 – Samba an der Copacabana
  • 11 – Lied zum Spiel

Alkohol, párty a Rock ‚n‘ Roll to je Komakolonne. Vydal Front Records.

Diskografie:

Koma-Kolonne (2000)
Skinheads on the road (2001)
Wir holen den Pokal (2005)
Bis das der Tod uns scheidet (2006)
Frisch gezapfte Partykracher (2008)
Sex, Bier & Rock’n’Roll (2011)

Support scene, buy music!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *