Conflict – Zlámaná křídla – 2015

Není již nikde žádnou novinkou, že plzeňská kapela Conflict letos po dlouhých 8 letech vydává nové CD s názvem Zlámaná křídla. A kdo zná a pamatuje tuto českou RAC klasiku ví, co od tohoto alba může čekat.

1 Hráč stahování
2 Zlámaná křídla
3 Smrtka
4 Bordel
5 Naděje
6 Démon moci
7 Šťára
8 Podvod
9 Zkažený svět
10 Blbej den
11 Král je mrtev
12 Lev

Diskografie:

Braň se! ‎ – 1996
Vrať se k nám ‎ – 1998
Hra Nekončí ‎ – 1999
Svatá zem – 2004
Conflict Live! ‎ – 2005
Rudý Samet ‎ – 2007
Zlámaná Křídla – 2015
Sachsonia, Conflict Eighty Eight* – Sächsisch-Böhmische Hausmannskost / Saskočeská Kuchynĕ – 2009
Video: Conflict* – Sleipnir – Brutal Attack (2) – Fest Der Völker – 2007

0 thoughts on “Conflict – Zlámaná křídla – 2015

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *